25 Eylül 2013 Çarşamba

Hangi Dershaneye Gitmeli

             Dershaneler kapatılsın mı kapatılmasın mı tartışmaları devam ederken üniversitelere merkezi sistemle öğrenci yerleştirme söz konusu olduğunda dershanelere kayıt kaçınılmazdır.
             Şimdi hemen aklımıza şu soru gelmektedir. Hangi dershaneye gitsem... Birçok dershane daha önceki başarılarını ön plan çıkarmaktadır. Ancak dershanenin önceki başarıları sizin de üniversiteyi kazanacağınızı garanti etmez... Dolayısıyla iş sizde bitiyor... Dershane ile birlikte planlı çalışmak çok çok önemli... Dershaneye güvenerek nasıl olsa eğitimi çok iyiymiş beni kazandırırlar diyorsanız yanılıyorsunuz.
             Dershane araştırırken dershanenin önceki başarılarının yanında tabii ki maliyeti de önemli... Dershaneler yıllık anlaşmalar yaparak öğrenci kapma yarışında ancak yıl içinde sağlayacakları eğitim dokümanları konusunda da iyi araştırma yapmak gerekir. Çünkü yıl içerisinde temin edeceğiniz kaynak kitap ve testler size ek maliyet getirebilir. Burda şu dershane iyi bu dershane iyi demek doğru değil ama kurumsal kimliğe sahip dershaneler kayıt yaptırmak önemlidir...
          

0 yorum:

Yorum Gönder